Tekststørrelse
Kontrast
vinterbilde

Gratulerer med vellykket dugnad - Prosjekt fiber Susendal

5. November 2018 er heretter en merkedag for folket i Susendal, da ble det endelig lys i fiberen. Prosjektgruppen har virkelig fått vist hvilken dugnadsånd som finnes i Susendal. Det er gravd ned ca 60 000 meter med slange, merkeband og satt ned 37 kummer som tilknytningspunkt for kunder. Dugnadsinnsatsen er stipulert til 6 millioner kroner!!

Maskin.jpg

Hattfjelldal kommune har hatt ansvar for blåsing og sveising og dekket alt utstyr som skal til i et slikt prosjekt. Organisering av prosjektet har Susendal bygdelag v/fibergruppen og Hattfjelldal kommune gjort sammen i til nå 9 bygge møter.

Siv Sørdal i aksjon:
Siv.jpg

Vi har nå åpnet for bestillinger for kundene i Susendal, og mange har allerede fått bestilt sitt signal gjennom innholdsleverandør Telemix eller A3.

Informasjon om dette er sendt i en egen bygdemail eller den finnes på Hattfjelldal kommunes hjemmeside i margen under fiber/Villmarksnett.

 

Siv sitter i Noden i Kroken hele denne uken for å veilede kunder og koble inn kunder. Hun kan også kontaktes på tlf 41 60 63 10 eller på mail: siv.k.sordal@hattfjelldal.kommune.no

Lykke til med høyhastighets internett.

 

Ny spent kunde.jpg
Ny spent kunde.

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS