Tekststørrelse
Kontrast
vinterbilde

2 x 20% stilling som aktivitør

Hattfjelldal kommune har ledig to nyopprettede stillinger a 20% stilling som aktivitør for snarlig tiltredelse. Arbeidsoppgaven er knyttet til kommunens dagtilbud til hjemmeboende demente. Stillingene er for tiden plassert i enhet for hjemmebaserte tjenester.

Det gjøres oppmerksom på at det vil være muligheter for å kombinere stillingen som aktivitør med stilling som helsefagarbeider/hjelpepleier i enhet for hjemmebaserte tjenester og enhet for institusjonsbaserte tjenester.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

- Primært fagbrev som aktivitør, og sekundært norsk autorisasjon som helsefagarbeider eller   hjelpepleier

- Relevant erfaring fra tilsvarende arbeid i privat eller offentlig sektor

- Fleksibel og med evne til å arbeide selvstendig og i team

- Det kreves kunnskaper i norsk språk, muntlig og skriftlig, på B2-nivå

- Førerkort kl. B

 

Vi tilbyr:

- Lønn etter avtale

- Pensjonsordning i KLP

 

Hos oss får du tilgang til:

- Kommunal bolig

- Barnehageplass

 

Vi gjør oppmerksom på at personlig egnethet vil bli vesentlig vektlagt ved ansettelse, og at aktuelle søkerne vil bli invitert til intervju.

I henhold til helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4 plikter alle som skal utføre arbeid etter denne loven å legge frem gyldig politiattest før tiltredelse i stilling. Politiattesten skal ikke legges ved søknaden.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden.

Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

 

For nærmere og generelle opplysninger om kommunen og avdelingen, kan du besøke vår hjemmeside på www.hattfjelldal.kommune.no.

 

Nærmere opplysninger om stillingens ansvar- og arbeidsområde fås hos ved henvendelse til enhetsleder for for hjemmetjenesten Sigrid Steinslett tlf. 75 18 48 96 eller mobil 48 19 9911, eller til kommunalsjef Turi Thorsteinsen tlf. 75 18 48 52 eller mobil 93 44 17 73.

 

Søknad med cv sendes enten elektronisk via vår hjemmeside, eller til Hattfjelldal kommune, O.T. Olsens vei 3a, 8690 Hattfjelldal innen 15.12.2019.

 

Bekreftede kopier av vitnemål og attester bes fremlagt ved et intervju.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS