Tekststørrelse
Kontrast
sommerbilde

Informasjon om endring i åpningstiden på rådhuset fra 1. mai.

Rådhuset i Hattfjelldal
Sentralbordet vil være betjent fra kl. 10.00 til kl. 14.00 mandag til fredag
Servicekontoret vil være betjent fra kl. 10.00 til kl. 14.00 mandag til fredag

Samtidig med endringen i åpningstid endrer vi rutinene i forhold til innbyggernes kontakt med saksbehandlerne på rådhuset. Heretter må du kontakte saksbehandler på telefon fra kl. 08.00 til kl. 15.30 eller e-post for å få avtalt tidspunkt for møte.

For timebestilling kan denne e-postadressen benyttes: timebestilling@hattfjelldal.kommune.no

Telefonnummer og e-post adresse finner du på kommunes hjemmeside under "Kontakt oss" eller gå inn på linken: http://www.hattfjelldal-kommune.no/telefonliste-ansatte. Her finner du også en oversikt over hvem du bør henvende deg til for å få svar på det du lurer på.

Bakgrunnen for endringen som nå gjøres er at vi ønsker å bedre servicen til innbyggerne. Ved å innføre timebestilling vil saksbehandler være forberedt til møte og dermed kunne svare på de spørsmålene som normalt sett stilles i den enkelte sakstype. Videre må Hattfjelldal kommune effektivisere driften for å møte morgendagens krav, og et tiltak her er en omfordeling av arbeidsoppgaver blant de ansatte for å utnytte den enkeltes kompetanse best mulig.

Inngangsdøren til rådhuset vil fortsatt være åpen fra kl. 08.00 til kl. 15.30 (fra 01.09 - 31.05) og fra 07.30 - 15.00 (fra 01.06 - 31.08) som i dag. Har du avtalt møte med saksbehandler f.eks. kl. 08.00 vil du bli hentet av saksbehandler etter avtale.

Har du spørsmål, vennligst ta kontakt med servicekontoret på telefon 75 18 48 00 eller på post@hattfjelldal.kommune.no.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS