Tekststørrelse
Kontrast
sommerbilde

I Norgestoppen på nasjonale prøver

Hattfjelldal kommune nest best i Norge på lesing

Resultatene fra de nasjonale prøvene er nå klare, og elevene på 8.trinn i Hattfjelldal får oppsiktsvekkende gode resultater. Det er bare å gratulere elevene med en fantastisk prestasjon sier Lillian Sætern, rektor ved Hattfjelldal oppvekstsenter. Hun understreker også at dette er en lagseier hvor de ansatte på alle tre skolene i kommunen, foreldrene og elevene har gjort det gode læringsarbeidet sammen over år.

Da resultatene kom inn og ble gjennomgått viser de at elevene på 8.trinn i Hattfjelldal kommune er nummer 2 i lesing, nummer 3 i engelsk og nummer 5 i regning i blant alle kommuner i Norge. Når det gjelder alle nasjonale prøver samlet sett, er det bare én kommune som har bedre resultater på landsbasis.

Denne nyheten føyer seg inn i rekken av gode nyheter for skolene i Hattfjelldal. I vår kunne vi lese at eksamensresultatene var formidable, og kommunen er også blant de 30 beste kommunene i Norge på grunnskolepoeng.

For ytterligere informasjon eller spørsmål så ta kontakt med rektor Lillian Sætern 41544285 eller Lars Gunnar Marken kommunalsjef for oppvekst og kultur 45616915.

Les mer om resultatet her:  Skoleporten

 

Nasjonale prøver.png

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS