Tekststørrelse
Kontrast
vinterbilde

Hattfjelldalsprisen

Forslag på en person eller organisasjon som gjør noe for at det skal være godt å bo i Hattfjelldal.

Kommunestyret gjorde i møte den 15.09.10 et vedtak om å erstatte kulturprisen med en ny pris kalt Hattfjelldalsprisen. Den nye prisen skal famne videre enn den gamle og kunne gis til alle borgere som på en spesiell måte har bidratt til det sosiale og pulserende miljø i kommunen. Det betyr at en person eller organisasjon som gjør noe for at det skal være godt å bo i Hattfjelldal, er aktuelle for prisen.

Det være seg kulturelt, sosialt, arbeid med barn og unge, starter opp/ driver bedrift eller ganske enkelt gleder sambygdinger.


Ingen spesielle søknadsskjema.
Kommunen ønsker at så mange som mulig sender inn forslag.  Send forslag til post@hattfjelldal.kommune.no eller Hattfjeldal kommune, O.T. Olsensvei 3 A, 8690 Hattfjelldal
 

Oversikt tildeling 1982 - 2018

Statutter for Hattfjelldalsprisen:
 
§1        Hattfjelldal kommune kan hvert år dele ut prisen ”Hattfjelldalsprisen” til en person, organisasjon eller forening, som på en spesiell måte har bidratt til det sosiale, pulserende miljø i kommunen.
 
§2        Innbyggere og ansatte ved kommunen har alle anledninger til, og oppfordres til, å bidra med kandidater til prisen, sammen med en begrunnelse overfor nominasjonskomiteen.
             Utlysning og forslagsfrist utlyses på kommunens hjemmeside og i Elgposten.
 
§3        Formannskapet utgjør nominasjonskomiteen, og juryen er kommunestyret
 
§4        Årets pris deles ut under Hattfjelldalsdagan, eller senest under årets torgdag.
             Premien er et diplom og en ”Hattenlysstake” med inskripsjon. Prisen utgjør i tillegg en
             pengepremie på kroner 5000,-
 
§5        Kommunestyret dekker kostnadene ved prisen over det årlige kulturbudsjettet.
 
§6        Tildelingskriterier for årets Hattfjelldaling
 
1 Prisen er ikke en faglig pris, men er først og fremst ment til å løfte frem den generelle trivselsfaktoren i Hattfjelldal.
 
2 Prisen kan gå til en person, en organisasjon eller forening som på frivillig basis arbeider blant kommunens innbyggere.
 
3 Personen, organisasjonen eller foreningen skal på en særskilt måte ha bidratt til enten engasjement, inkluderende fellesskap, mangfold, debatt, trivsel eller begeistring.
 
4 Person/er som har bidratt med stor innsats innen næringslivet og skapt mange arbeidsplasser og grunnlag for bosetting og utvikling.
 
5Prisen kan gis bare en gang til en person eller organisasjon.

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS