Tekststørrelse
Kontrast
sommerbilde

Hattfjelldal kommune har behov for flere støttekontakter

Støttekontakt

Har du litt ekstra tid og overskudd og lyst til å være en god rollemodell?  Hattfjelldal kommune trenger flere som har lyst til å bidra til at andre får et mer sosialt liv og en aktiv fritid. 

 

Mange trenger støttekontakt fordi de er ensomme, fordi de ikke kommer seg ut på egenhånd eller fordi de trenger hjelp til å mestre forskjellige fritidsaktiviteter.

Oppgaver

Vi søker etter støttekontaker for mennesker i alle aldersgrupper og med forskjellige bistandsbehov. Vi har like mye behov for deg som kan gå tur og delta på fysike aktiviteter som deg som bare ønsker å være en besøksvenn.

Kvalifikasjoner

Krav til søker:

  • Du må være over 16 år
  • Du må fremlegge politiattest før du begynner

Du bør være sosialt engasjert, ha evne til å finne på aktiviteter og finne glede i å hjelpe andre mennesker. For å skape stabilitet for brukeren, bør du kunne binde deg over en lengre periode.

Vi ber om at du forteller litt om deg og dine interesser i søknaden. Si gjerne noe om hvilken aldersgrupper eller type aktiteter du selv mener passer best for deg.

Vi tilbyr

  • Opplæring og oppfølging
  • Lønn i hht.gjeldende kommunestyrevedtak, pr. dd kr. 147,95 pr. time

 

Ønsker du mer informasjon, kontakt Katrine Moberget Sørdal, Sigrid Steinslett, Kristin Johansen eller Elisabeth Bogfjellmo, tlf. 75 18 48 00.

Søknad sendes til Hattfjelldal kommune ved helse og omsorg, O.T. Olsens vei 3A, 8690 Hattfjelldal.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS