Søknadsfrist 23.07.2019

100% stilling som enhetsleder for institusjonsbaserte tjenester

Hattfjelldal kommune har ledig en 100% stilling som enhetsleder for institusjonstjenester for snarlig tiltredelse. Stillingen rapporterer til kommunalsjef for Helse- og omsorg og inngår i dennes ledergruppe.

Stillingens ansvars- og arbeidsområde:

• Resultatansvar for tjenestene, dvs. sykehjem, omsorgs/avlastningsbolig og kjøkken
  • Utvikling og kvalitetssikring av enhetens tjenester
  • Personal- og økonomiansvar

Helse- og omsorg er inne i et utviklingsprosjekt hvor målsettingen for arbeidet er å levere kvalitativt gode og forsvarlige tjenester innenfor tildelt ressursramme, og formålet for prosjektet er å utnytte tilgjengelige ressurser på en mest mulig hensiktsmessig måte til fordel for brukerne av tjenestene. Vi tar derfor forbehold om at det kan bli endringer i stillingens ansvars- og arbeidsområder som et resultat av Utvikling 2020.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Minimum 3-årig relevant utdanning på høyskole/universitetsnivå med tilleggsutdanning i økonomi og ledelse
  • Gode datakunnskaper
  • Dokumentert lederkompetanse og erfaring
  • Erfaring fra tjenesteområdet
  • Gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig
  • God kjennskap til norsk lov og avtaleverk.

I tillegg ønsker vi oss en leder med:

• evne til å være pådriver og som våger å tenke nytt innenfor enhetens tjenesteområde
  • er kreativ, løsningsorientert og beslutningsdyktig
  • en tydelig og inkluderende lederstil
  • godt humør, tar ansvar og viser engasjement
  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • god arbeidskapasitet og evne til å arbeide strukturert, selvstendig og i team
  • evne til å motivere, delegere og veilede
  • evne og vilje til å tenke helhet og bygge team

Vi tilbyr:

• en interessant og krevende stilling
  • muligheter for videreutdanning
  • lønn etter avtale
  • gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • lederavtale med den som tilsettes
  • dekning av flytteutgifter mot bindingstid

Vi er behjelpelig med å skaffe:

• Kommunal bolig
  • Barnehageplass
  • Arbeid til ektefelle/samboer

Vi gjør oppmerksom på at personlig egnethet vil bli vektlagt ved ansettelse, og aktuelle søkerne vil bli invitert til intervju.

For nærmere og generelle opplysning om kommunen og avdelingen, kan du besøke vår hjemmeside på www.hattfjelldal-kommune.no

Nærmere opplysninger om stilling fås ved henvendelse til kommunalsjef Turi Thorsteinsen, tlf 75 18 48 52 eller mobil 93 44 17 73 eller til personalrådgiver Anne Haugberg, tlf. 75 18 49 39 eller mobil 473 39 222.

Søknad med cv sendes enten elektronisk via skjema, eller til Hattfjelldal kommune, O.T. Olsens vei 3a, 8690 Hattfjelldal innen 23.07.2019.

Bekreftede kopier av attester og vitnemål bes fremlagt ved intervju.

Velkommen til oss!